April i forårets farver

Hvor går tiden bare hurtigt i godt selskab og jeg har de sidste mange uger været i fantastisk selskab med super dygtige og entusiastiske kursister/malere. Nu er vi lige pludselig allerede godt henne i april måned og forårets sol forsøger at kæmpe sig igennem hagltunge skyer og vi kan se lysere og varmere tider i møde.

Vinteren og det tidlige forår er på ArtAcademy.dk bl.a. blevet brugt på afviklingen af 2 fantastiske og succesfulde 8 ugers live online kurser – ”Boost din kunst” og ”Din kunst i fokus”. Det har været en helt ny måde for mig at afholde kursus på, men det har bare været sjovt og en fornøjelse, at følge mine kursister online – vi har alle lært, at det faktisk er muligt at være sammen, hver for sig, også, når vi skal være kreative sammen.

Disse kurser og hele oplevelsen omkring den måde at afholde kurser på, er helt sikkert kommet for at blive på ArtAcademy.dk i et eller andet omfang og allerede den 19. april starter endnu et 8 ugers live online kursus op med temaet ”Forårets farver”.

Jeg håber dog inderligt på, at vi også med foråret og den forsigtige genåbning af Danmark, kan få mulighed for at afholde fysiske malekurser på Kunstskolen Sønderbygård. Og naturligvis har jeg allerede, dog med nødvendige forbehold, planlagt et par stykker:

Den 9. maj skal der males på krukker på kurset ”Krukkede krukker” og i weekenden den 29. og 30. maj, skal vi på kurset ”Fristende fristelser – ekspressivt blomstermaleri” male fantastiske ekspressive blomster på store lærreder.

Hver måned lægger vi på vores online kunstskole på ArtAcademy.dk nye månedsopgaver op til vores mange medlemmer, hvoraf rigtig mange har været medlemmer i årevis og i år vil flere af disse månedsopgaver desuden blive en del af min nye kunstbog, som jeg håber på, at kunne introducere engang sidst i efteråret. Jeg glæder mig helt vildt og det er en fantastisk proces, at lave en kunstbog. Jeg kan ikke sige så meget endnu, da vi stadig er tidlig i udarbejdelsen af bogen, men det bliver noget med mine yndlingsmotiver – nemlig naturen.