Hvad er Art Academy

Art Academy

Din online kunstskole

Art Academy er lavet til dig med interesse for tegning og maleri, og gerne vil vide mere.
Her kan du hente ny viden og inspiration til dit maleri, blive klogere på teori og måske bedre til at tegne.
Det er en hjemmeside, som sætter det faglige håndværk og kunstneriske udtryk i fokus. Art Academy er både for nybegynderen og den øvede maler.

Der udbydes 2 kursusdage om året. Her deltager man fysisk i undervisningen. Dagene anvendes til at gennemgå opgaver, som er stillet i løbet af året og formidle nye ideer og teknikker, som anvendes i de næste opgaveafsnit.

Under fanen Inspiration er der et skatkammer af information og gode ideer. Her kan du finde film, tekster og ideer til tegning og maleri. Du kan afprøve nogle af de månedsopgaver, som vi hver måned udgiver til vores medlemmer.

Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy

Som medlem får du

  • Film med månedsopgaver lavet kun til medlemmer
  • E-bøger
  • Inspirationsfilm
  • Film med maleteknikker
  • Andre kunstnere der deler ud deres historier og viden
  • Rabatordninger på udvalgte butikker
  • En vældig aktiv facebook side, hvor medlemmer lægger billeder op og diskuterer deres udfordringer.
Hvad er Art Academy

Vi fortæller dig om Art Academy

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.

Lær at male

Hos Art Academy lærer du at male og tegne nogle af de smukkeste motiver. Vi arbejder blandt andet med akryl, kul, akvarel, blyant og meget mere. Du vil både på de online kurser og de fysiske kurser blive undervist af nogle af Danmarks dygtigste kunstnere. Du vil igennem vedvarende undervisning udvikle dine evner inden for tegning og maleri. Ønsker du derfor at lære at male vil Art Academy være lige fællesskabet for dig.

Hvad er Art Academy