Hvad er Art Academy

Art Academy

Din online kunstskole

Art Academy er lavet til dig med interesse for tegning og maleri, som gerne vil vide og lære en hel masse mere.
Her kan du hente ny viden og inspiration til dit maleri, blive klogere på teori og forbedre dine evner og udvikle dig kreativt.
Det er en hjemmeside, som sætter det faglige håndværk og kunstneriske udtryk i fokus. Art Academy er for alle – både nybegynderen og den øvede maler.

Der udbydes en lang række forskellige inspirerende kurser årligt – både online kurser af forskellig varighed, dags- og weekendkurser og dagskursusforløb over 10 uger både forår og efterår. 

Uanset om man deltage på et online kursus eller et kursus på Kunstskolen Sønderbygaard, vil man blive undervist af meget kompetente undervisere. Uanset kursus type og -varighed eller sværhedsgrad, bliver man som kursist taget med i et grundigt, veludarbejdet, lærerigt og ikke mindst udfordrende forløb med undervisning teknikker, historik, inspiration, motivation, tegning og maling med akryl og akvarel, ligesom der også engang imellem udbydes kurser med forskellige former for keramisk arbejde.

Vi har her på siden lagt nogle forskellige typer opgaver og gratis inspiration som motivation, men også som en mulighed for at se hvem vi er og hvad vi kan. Kig dig endelig omkring.

Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy
Hvad er Art Academy

Som medlem får du

  • Film med månedsopgaver lavet kun til medlemmer
  • E-bøger
  • Inspirationsfilm
  • Film med maleteknikker
  • Andre kunstnere der deler ud deres historier og viden
  • Rabatordninger på udvalgte butikker
  • En vældig aktiv facebook side, hvor medlemmer lægger billeder op og diskuterer deres udfordringer.
Hvad er Art Academy

Vi fortæller dig om Art Academy

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.

Lær at male

Hos Art Academy og på Kunstskolen Sønderbygaard lærer vi dig at tegne og male og vi giver dig inspiration og motivation til at udvikle lige præcist din måde at male på. Både på vores fysiske kurser og på vores online kurser bliver du undervist af ekstremt dygtige kunstnere og vi tager gerne gæste undervisere ind i vores kursus forløb, herunder særligt gerne nogle af vores egne mangeårige kursister. Vil du mere med din kunst og dit maleri, så er Art Academy og Kunstskolen Sønderbygaard stedet for dig, for her vil du opleve et helt særligt miljø og fællesskab af motiverede og dygtige kunstnere, på mange niveauer, som vil maleriet og som ønsker at udvikle sig og lære mere.

Hvad er Art Academy