Om

Om

Art Academy

Vores historie

Art Academy er en online kunstskole som er for dig der elsker at male. Hver måned udgiver vi en ny inspirations opgave som er filmatiseret trin for trin, til vores medlemmer på Art Academy. 

Om

Art Academy startede i 2014 ved at kursist drømte om at kunne deltage på kurser hver dag, men boede for langt væk til at kunne komme på vores fysiske kunstskole. Vi begyndte derfor at filme vores undervisning og lægge det ud på nettet.

Om

Vores Team

Kunstner

Christina Kjelsmark

Kunstner
Webdesigner

Catharina Kjelsmark

Webdesigner

Hvad laver vi?

ArtAcademy.dk. – er din onlinekunstskolen. Sitet er udviklet på baggrund af vores kursisters ønske om forsat at blive fagligt undervist i et forum, som har karakter af en skolemæssig og uddannende undervisning. Da mange kursister bor meget langt væk, og en del i udlandet, har vi udviklet platformen, så vi kan undervise kursisterne via nettet.

Indholdet af Art Academy
Hver måned modtager kursisterne på nettet en opgave i form af en eller flere videofilm og medfølgende tekst. Opgaven, som er af visuel karakter kan afleveres via nettet, og vi kigger på billederne og tilbagesender en kommentar med forslag til yderligere udvikling.

To gange om året har netkursisterne mulighed for at tilkøbe medlemstræf, et fagligt kreativt forum med os. Her gennemgås opgaver fælles og der bliver givet ny inspiration til det næste halve års arbejde.
Ud over det faglige forum, er Art Academy også et socialt virtuelt mødested for kursister med fælles interesse. Vores medlemmer er både helt nye malere og kunstnere eller undervisere, som søger ny inspiration og et kreativt fællesskab.

Vi har rigtig mange medlemmer af Art Academy. Medlemsskaren tæller pt. malere fra Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland, Færøerne, Luxemburg og England.

Bag onlinekurserne og de fysiske kurser står

Kunstner og indehaver af Art Academy og Kunstskolen Sønderbygaard Christina Kjelsmark.

Christina er uddannet Cand.mag. i Kunsthistorie og samfundsfag og har mere end 25 års erfaring som lektor i billedkunst.

Christina Kjelsmark er endvidere uddannet Mindful stress coach og modtager kursister til Art coaching.

Hun er anerkendt udøvende kunstner og tilknyttet Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup – Danmarks største galleri, Hjerm Kunstgalleri i Hjerm ved Struer, samt Galleri Glarsmidjan på Færøerne.
Christina Kjelsmark har udgivet en række fag- og undervisningsbøger om akvarel, tegning og akrylmaleri, samt nu 4 romaner.

Læs meget mere om Christina Kjelsmark på www.ChristinaKjelsmark.dk

CAT_5036
Ck-5

Bag Layout og IT står

Fotograf,  IT-nørd og designer: Stud. mag. i Kommunikation og medier, Catharina Kjelsmark. Som oftest ses hun til hest eller på ATV slæbende på stort fotoudstyr, GoPro og Drone.

Læs mere om Catharina Kjelsmark på www.Cath-Art.dk

Endvidere har vi tilknyttet en række engagerede eksterne undervisere og sparringspartnere på både kunstskolen og Onlinekunstskolen.