Om kunstskolen

Kunstskolen Sønderbygaard

Vores fysiske kunstskole

Kunstskolen Sønderbygaard har til huse på en smukt beliggende trelænget gård i Vestjylland, i smørhullet nær Vinderup mellem Holstebro og Skive. Stedet huser både galleri, store lyse atelier og en uendelig smuk og inspirerende natur.

På Kunstskolen Sønderbygaard afholdes en lang række  kurser i maleri og keramik, forskellige udstillinger og åbent hus arrangementer og det er også herfra, at online kunstskolen Art Academy har sit virke. 

Hen over året udbydes en lang række tematiske kursusforløb af forskellig varighed – både dags- og weekendkurser og flere faste 10 ugers dags kursusforløb i både tegning, maleri og keramik. 

Vi sørger for at der er progression og indhold i undervisningen, så der er rig mulighed dygtiggørelse i lige det medie og med det emne man brænder for.

Kunstnerne/kursisterne får her et helt særligt og dejligt frirum til udfoldelse af deres kreativitet. Her er et helt specielt miljø og stedet emmer af inspiration og af muligheder for fordybelse og udvikling. Her er afslappet og frit og alle vil gennem yderst kompetent undervisning og sparring under kurserne blive nænsomt blive guidet både som kunstner og menneske. 

Vi har årligt rigtig mange glade og tilfredse kursister på Kunstskolen Sønderbygaard og det ved vi, for de kommer igen år efter år. Ligesom en stor del af vores kursister på Kunstskolen Sønderbygaard faktis også er medlemmer af vores online kunstskolen ArtAcademy.dk. 

Om kunstskolen
Om kunstskolen
Om kunstskolen
Om kunstskolen

Kursus ophold på Sønderbygaard

Vi har den filosofi, at et kursus forløb hos os, skal være en helt særlig oplevelse både fagligt og kreativt, men også inspirerende, udviklende og afslappende. 

Kompetent undervisning på alle måder og med udgangspunkt i den enkelte kursists niveau er en naturlig selvfølge for den måde vi holder kurser på.  Enhver kursist skal kunne tage herfra med en god fornemmelse i maven – opløftet og beriget og fuld af inspiration og motivation.

Vi gør det nemt at være kursist og tilbyder derfor fri adgang til diverse materialer og værktøjer. I de lyse atelier står staffelierne klar til brug. Og altid er der kaffe/the på kanden og tid til hyggesnak både i atelierne og i de tilstødende hyggelige lokaler

Det eneste vi ikke på forhånd inkluderer i prisen er lærreder. Det skyldes, at malere har vidt forskellige ønsker til størrelse og kvalitet. Du kan selv medbringe lærreder, men du kan også købe dem her. Ligesom vi også sælger både maling, pensler, fagbøger, skitsebøver mv.

Du skal blot tilmelde dig kurset på hjemmesiden, afvente bekræftelse fra os, og så glæde dig indtil vi ses.

Hør mere om kunstskolen Sønderbygaard

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.

Kunstskolen Sønderbygaard

På Kunstskolen Sønderbygaard afholdes en række intensive kurser i  maleri, keramik og kunstforståelse. Man kan deltage på kurser af forskellig varighed og med forskellige temaer og emner. Man kan følge en kursus række, et weekend- eller et helt uge kursus. Endvidere har vi 10 ugers dagskursusforløb, hvor kursisterne møder op en gang om ugen og modtager undervisning på forskellige niveauer og med varierende temaer. Vi sørger for at der er progression i undervisningen, så kursisterne kan dygtiggøre sig over tid.

Kurserne kan anvendes som faglig uddannelse. Vi kan udstede vores egne kursus beviser. Kurserne kan også anvendes som en del af den virtuelle uddannelse på HF billedkunst. Her skal man dog kontakte VUC for at modtage pensum og tilmelde eksamen. Der er meget specielle regler for mulighederne for at deltage i undervisningen på HF på VUC.

Vi har i gennemsnit besøg af 120 glade kursister på Kunstskolen Sønderbygaard årligt, hvoraf langt de fleste kommer igen år efter år, kursus efter kursus. En stor del af vores daglige kursister er også tilknyttet vores online kunstskole ArtAcademy.dk. Flere af vores hold fylder sig selv op med kursister, hvoraf nogle har gået her i over 10 år. Disse hold vises ikke i kursus oversigten, så kontakt os på mail, hvis du har et ønske om at deltage på et af de faste formiddags eller aftenhold.

En stor del af vores kursister, som gennem en årrække har modtaget undervisning på Kunstskolen Sønderbygaard, er i dag selv enten undervisere, halv- eller hel professionelle kunstnere eller har job, hvor billedkunsten har en central placering.

Kunstskolen Sønderbygaard 

Østergårdvej 7, 7830 Vinderup.

Læs mere om stedet på www.Kunstognatur.dk