Om kunstskolen

Kunstskolen Sønderbygaard

Vores fysiske kunstskole

Kunstskolen Sønderbygaard har til huse på en smukt beliggende trelænget gård i Vestjylland mellem Holstebro og Skive. Her er både galleri, store lyse atelier og en uendelig smuk natur. På stedet afholdes en række  kurser i maleri og keramik. Endvidere holdes her  Art-coaching sessions, udstillinger og en lang række andre arrangementer.

Du kan deltage på maleworkshops med forskellige temaer, du kan følge en kursusrække i maleri eller keramik, her er weekend- og ugekurser og du kan mødes med andre malere og følge et kursus over flere gange i løbet af sæsonen.  Vi sørger for at der er progression og indhold i undervisningen, så du kan dygtiggøre dig over tid i lige netop det emne, som du brænder for.

Kunstnere har her et dejligt frirum som de kan anvende til deres kreative og fordybende interesser. Her er afslappet og frit og alle kan gennem sparring, kurser og workshops blive guidet som kunstnere og mennesker. 

Vi har i gennemsnit besøg af 120 glade kursister på Kunstskolen Sønderbygaard årligt, hvoraf langt de fleste kommer igen år efter år, kursus efter kursus. En stor del af vores daglige kursister er også tilknyttet den virtuelle kunstskole ArtAcademy.dk. 

Om kunstskolen
Om kunstskolen
Om kunstskolen
Om kunstskolen

Kursus ophold på Sønderbygaard

Vi har den filosofi, at et kursusophold hos os skal være en faglig, kreativ men også afslappende oplevelse. Derfor inkluderer vi langt de fleste materialer i vores kurser.

Kompetent og inspirerende undervisning som tager udgangspunkt i dig og på dit niveau er en selvfølge.

Du skal ikke tænke på at købe maling. Det har vi klar til dig.

Du skal ikke slæbe staffelier og store kasser med materialer med. Alt står klar til dig i vores smukke atelier.

Du skal slet ikketænke på termokander og flade madpakker, for vi står klar med kaffe og en dejlig frokost til dig.

Vi har en lille butik med materialer, hvor vi sælger lærreder, bøger, pensler, maling, skitsebøger, osv.
Det eneste vi ikke på forhånd inkluderer i prisen er lærreder. Det skyldes at malere har vidt forskellige ønsker til størrelse og kvalitet. Du kan selv medbringe lærreder, men du kan også købe dem her.
Du skal blot tilmelde dig kurset på hjemmesiden, afvente bekræftelse fra os, og så glæde dig indtil vi ses.

Hør mere om kunstskolen Sønderbygaard

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.

Kunstskolen Sønderbygaard

På Kunstskolen Sønderbygaard afholdes en række intensive kurser i  maleri, keramik og kunstforståelse. Man kan deltage på enkeltstående workshops med et udvalgt tema og emne som fokus. Man kan følge en kursusrække, et weekend- eller et helt ugekursus. Endvidere har vi kursusforløb, hvor kursisterne møder op en gang om ugen og modtager undervisning på forskellige niveauer. Vi sørger for at der er progression i undervisningen, så kursisterne kan dygtiggøre sig over tid.

Kurserne kan anvendes som faglig uddannelse. Vi kan udstede vores egne kursus beviser. Kurserne kan også anvendes som en del af den virtuelle uddannelse på HF billedkunst. Her skal man dog kontakte VUC for at modtage pensum og tilmelde eksamen. Der er meget specielle regler for mulighederne for at deltage i undervisningen på HF på VUC.

Vi har i gennemsnit besøg af 120 glade kursister på Kunstskolen Sønderbygaard årligt, hvoraf langt de fleste kommer igen år efter år, kursus efter kursus. En stor del af vores daglige kursister er også tilknyttet den virtuelle kunstskole ArtAcademy.dk. Flere af vores hold fylder sig selv op med kursister, hvoraf nogle har gået her i over 10 år. Disse hold vises ikke i kursusoversigten, så kontakt os på mail, hvis du har et ønske om at deltage på et af de faste formiddags eller aftenhold.

En stor del af vores kursister, som gennem en årrække har modtaget undervisning på Kunstskolen Sønderbygaard er i dag selv enten undervisere, halv- eller hel professionelle kunstnere eller har job, hvor i billedkunsten har en central placering.

Kunstskolen Sønderbygaard 

Østergårdvej 7, 7830 Vinderup.

Læs mere om stedet på www.Kunstognatur.dk