Årets adventskalender på ArtAcademy.dk

Adventskalenderen 2021

Årets adventskalender fra ArtAcademy.dk, er ikke fyldt med chokolade eller små flasker med portvin – selvom det da bestemt også lyder dejligt – og faktisk, så må man godt have flere advents- og julekalendere, så slå jer bare løs. Vores adventskalender går faktisk rigtig fint sammen med et lille glas portvin og et stykke god chokolade, for i ventetiden mod jul, skal der også være tid til at hygge og fordybelse og tid prioritering af andre ting end stressende juleforberedelser af alle mulige slags.

Adventskalenderen fra ArtAcademy.dk skal som alle adventskalendere, åbnes første gang søndag den 28. november kl. 19 og derefter samme tid de følgende 3 søndage. Fordi lige præcist på det tidspunkt på dagen, åbnes der op for i alt 4 små advents online undervisningssessions. Ja, faktisk bliver disse sessions lidt som fyldet chokolader, for at vende tilbage til føromtalte – 4 små fine pakker med lærerige og inspirerende overraskelser i form af et tilbagekig på, noget af det vi har arbejdet med i løbet af året, lidt guld og glimmer, inspiration og motivation til at kommer videre med maleriet og naturligvis, som man altid gør sidst på året – et kig i den kunstneriske og kreative krystalkugle. Sådan kan jeg godt lide min chokolade – overraskende og fyldt med lidt af hvert.

Glemte jeg at fortælle, at vores adventskalender er en gave fra os til jer og derfor er den naturligvis helt gratis. Adventskalenderen for 2021 vil blive åbnet via, og komme til at foregå fra vores Facebookside ”En kreativ vinter” og tilmeldingen skal ske via vores hjemmeside ArtAcademy.dk – alt du skal gøre, er at tilmelde dig på de to respektive sider og gør det gerne allerede nu – så er din adventskalender for 2021 på plads og kan vinges af på listen over alt det der skal nås inden den 24. december.

Jeg glæder mig vildt meget til at skulle åbne adventskalenderen for en hel masse fantastiske, dygtige og motiverede malere, som bare har lyst til at lære mere og opleve noget nyt og ikke mindst som vælger at give sig selv tid og ro til at tage kunsten og maleriet ind i en travl hverdag.

Vi ses!

Christina Kjelsmark

Årets adventskalender på ArtAcademy.dk