Køb alle bøgerne samlet for kun 525,- 

Raku – Bogens bagside

”Man må følge sin drøm!” Råbte Lena til Celia, og med et drøn fra den kraftige motor drønede de ud ad indkørslen.

”Din adresse?”

Lena hørte intet, hun vinkede.

Celia rasede. Med hånden for munden løb hun ind i huset. Kvalmen kom væltende igen. Hun fornemmede karrieren sive bort bag pallen med libero.

 

Krukkerne, de sorte rakukrukker, stod der på podier, smukke og støvede. Det var snart 10 år siden Pernille lavede dem. Hun fortalte begejstret om processen. Raku er ild og vand, luft og jord. Nu orkede hun ikke at overskue sit liv.

 

Tre kvinder, tre veje og én lille søvnig by ved Vesterhavet.

Kvindernes liv krydser hinanden. Det er fristende at leve sig ind i romanen, i begivenheder, frustrationer og de valg, der træffes, når hverdagen bliver brudt og kvinderne vælger troen på sig selv.

Realisme, romantik, humor, frihedstrang og kreativitet forenes i bogen Seje kvinder – Raku.

 

Bogen er første gang udgivet i 2003 med titlen Raku. I 2019 er den genskrevet og udgivet under titlen Seje kvinder- Raku på forlaget Cikuna.

Vilde heste – Bogens bagside

”Drop moden og træk i en foret Harboørehabit, hvis du vil overleve herude. Vi har den også med rød lynlås!” Hun gik catwalk i stuen, mens afrikaneren så til med et undrende blik.

”WI-FI? Hvad skal vi med det, når vi har købmanden?”

”På jysk findes betydningen imellem linjerne.”

Eksotiske afrikanere, engelske operasangere, hollandske kunstnere, vestjyske bønder, canadiske cowboys, og besværlige teenagere. En række helt almindelige mennesker med dybt forskellig livsstil, livsmål og værdier mødes i denne dejlige fortælling fra en lille by langs Vesterhavet.

Det er en kærlig, morsom og realistisk roman om stærke kvinder i Vestjylland. Om kunsten at jonglere mellem karrierepres, drømme og længslen efter at elske selv og være fuldt til stede i det liv, de har valgt. Der kæmpes med forventninger og stress, mellem kunst og købmandskab, valg og fravalg. Om Vesterhavets indflydelse på menneskers liv og humør og om et muligt liv uden WI-FI.

Venner, kærlighed, familie, karriere, kunst og mindfulness fylder meget i fortællingen, og så er det en bog om heste. Vilde heste, andalusiske heste og islandske heste, om horsemanship og dyrenes evne til at heale mennesket.

Følg med i anden del af serien Seje kvinder. Om de tre kvinder på landet, som nu er blevet voksne.

 

Da første del, Seje kvinder – Raku, udkom første gang tilbage i 2003 fik den glimrende anmeldelser.

Fra lektørudtalelsen lød: Der er både dramatik, romantik og happy ends, alt skildret troværdigt og rammende Det er en velskrevet og realistisk skildring af nutidigt kvindeliv ved vendepunktet mellem ung og voksen

Denne bog forsætter beretningen om de seje kvinders liv langs Vesterhavet. Nu er de voksne, klogere og mere i tvivl.

På vej – Bogens bagside:

Sjældent havde de grinet så meget, som da proppen sprang af den læskende, veganske grøntsagskoldskål, der hastigt fordelte sig over borde, stole og gulve i caféen. Et lettelsens udbrud ovenpå et år med corona, ustabilitet og tvivl.

Dine veninder er tilbage! Vi har fulgt dem, siden de var unge seje vestjyske kvinder. Fra stejle bjergsider på Færøernes vestligste ø Mykines, til Kenyas slum og Vesterhavets befriende bølger dannes rammen om denne tredje del af serien Seje Kvinder.

Vi lever os ind i de fire voksne kvinder, gennem hverdagens udfordringer, tab og sejre. De udfordres af solstik, forhøjet blodtryk og vilde køer som tramper igennem haven. Humor, drama, håb og vestjysk slang inviterer læseren med helt ind til middagsbordet på landet i de seje kvinders liv.

Glæd dig til gensyn med Lena, Celia, Pernille og Ann, og hele menageriet i Vestjylland.

Du kunne også være interesseret i...