84 sider

Blødt omslag 22×22 cm

 

Om bogen:

Du har mulighed for at vores nye bog – Mal levende blomster. I bogen tager vi fat på teknikker i tegning og maleri alt imens vi guider dig til smukke værker.

Bogen ideholder trin for trin opgaver sammen med teoretisk gennemgang af teknikker.

Alt forsendelses gebyr er inkluderet i prisen

 

Bogens bagside:

”Mal sommerens blomster” er endnu en bog i buketten af lærerige og inspirerende fagbøger fra kunstner, kunsthistoriker og forfatter Christina Kjelsmark.

I et fantastisk sprudlende blomsterunivers, tages læseren med på en inspirerende og farverig rejse i blomstermaleriets verden – ud i Danmarks smukkeste haver, ned i engen ved forfatterens hjem og langs de uberørte rigt blomstrende grøftekanter.

Med små lette og motiverende øvelser i tegningens og maleriets kunst, korte fortællinger fra kunsthistorien gennem tiderne, små anekdoter fra kunstnerens hverdag og arbejdsmetoder og naturligvis helt fantastiske billeder af skønne malerier i akvarel og akryl, ledes man nænsomt igennem et lille undervisningsforløb i bogform, næsten som det foregår på ArtAcademy.dk og på Kunstskolen Sønderbygaard.

Bogen følges digitalt op af en lang række små inspirationsfilm og film med de enkelte maleprocesser, som efterfølgende kan tilgås på ArtAcademy.dk

LÆS, LÆR OG MAL

Alle opgaverne i bogen er filmatiseret og du kan få alle trin for trin videoerne, et online kursus, adgang til guld samt meget mere – Læs mere om tilbuddet her

Du kunne også være interesseret i...