Malekurser

Malekurser Lær at male

Drømmer du at lære at male? På Kunstskolen Sønderbygaard afholdes en række forskellige malekurser som lære dig at male de smukkeste motiver. Kurserne er til folk alle niveauer, hvor professionelle altid står klar til at hjælpe dig. Ud over vores fysiske malekurser findes flere af emnerne desuden på den online kunstskole Art Academy som også findes her på siden.

Vores malekurser

Akryl maleri

Lær at male med akryl. Mange drømmer om at kaste sig ud i akryl maleriets mange mysterier. Men det kan være svært at se hvordan man skal komme i gang, hvordan man kommer over et problem eller bare lære nye teknikker.

Lær at male akvarel

Akvarel maleri og tegning

Din malerejse starter ofte i gode skitser, hvor du skal lære alt om komposition, lys og skygge samt dybde og rum. Hertil er de smukke akvarel muligheder en mulighed for at udvikle egne teknikker.

Undervisere

Igennem Art Academys kurser bliver du undervist af professionelle og dygtige kunstnere som ønsker at sætte din udvikling i fokus. 

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.