fbpx

Inspiration

Få inspiration fra Art Academy

Vi vil gerne inspirere dig til at udvikle dit maleri. Og det bedste vi kan gøre, er at møde dig på et kursus eller til en Art coaching.

Og så giver vi dig muligheden for at blive medlem af vores Onlinekunstskole Art Academy, hvor du som GULD medlem, foruden månedens opgave, kan få adgang til over 250 film og en række skriftlige trin for trin gennemgange af billeder, teknik og motivtyper. Det er virkelig GULD at kunne dykke ned i en skatkiste, hvor så meget information er samlet. Se de mange introfilm til vores månedsopgaver og mærk energien suse i din malehånd. 

For at inspirere dig har vi her lagt en lille film fra et af vores medlemstræf som vi holder rundt om i landet et par gange om året. Her kan du se og opleve et møde med nogle af vores kursister en tidlig dag i marts.

Inspiration

Tá med Art Academy til medlemstræf

Få inspiration fra vores rejser

Har du set vores gratis indhold?

Vi har lavet en masse gratis indhold til dig her på siden, så du kan få et indblik i hvad du kan finde på Art Academy. Opgaverne er dele eller hele månedes opgaver som DU har adgang til, netop her på siden, selv uden medlemsskab. Derudover finder du vores gratis Art Boost som giver dig inspiration hver søndag.