Art Academy

Din online kunstskole

Velkommen til Art Academy

Kunstskole

Art Academy er din online kunstskole og stedet for dig som elsker at male, som kan male og gerne vil mere eller dig som gerne vil lære at male. Her sker undervisningen altid ved erfarne, veluddannede og dygtige billedkunstnere, både på online kunstskolen, hvor mere end 250 timers undervisningsfilm ligger tilgængelig for vores medlemmer, men bestemt også ved vores fysiske kurser som foregår på Kunstskolen Sønderbygaard, som ligger lidt udenfor Vinderup i Vestjylland, eller via vores nye live online kurser.

Kig dig omkring her på siden og se og oplev lidt om, hvad det er vi laver og kan. Tjek vores kursusplan og besøg bogshoppen. 

Velkommen til Art Academy

Kunstskole

Art Academy er din online kunstskole og stedet for dig som elsker at male, som kan male og gerne vil mere eller dig som gerne vil lære at male. Her sker undervisningen altid ved erfarne, veluddannede og dygtige billedkunstnere, både på online kunstskolen, hvor mere end 250 timers undervisningsfilm ligger tilgængelig for vores medlemmer, men bestemt også ved vores fysiske kurser som foregår på Kunstskolen Sønderbygaard, som ligger lidt udenfor Vinderup i Vestjylland eller via vores nye live online kurser.

Kig dig omkring her på siden og se og oplev lidt om, hvad det er vi laver og kan. Tjek vores kursusplan og besøg bogshoppen. 

Prioriter dig selv og din kunst!

Nogen gange skal der et lille kærligt puf til og andre gange lidt mere. 
Er det nu, at du skal lade dig puffe og prioritere din kunst og dit maleri?

På ArtAcademy.dk afholdes der året rundt adskillige helt unikke online kursusforløb og der er også et for dig. Om du ønsker et kursus af kortere varighed eller måske ønsker at blive GULD medlem og modtage nye fantastiske opgaver, hver måned, så har vi det du søger.

Ved vores kurser, er du aldrig alene, selvom du arbejder hjemme i dit eget atelier – du bliver en del af et helt særligt malernetværk fyldt med passion, glæde, skabertrang og inspiration og din underviser er aldrig længere væk end en besked på Facebook eller mail.

Jeg håber så meget, at vis ses!
 
Christina Kjelsmark
 
Billede1

Månedsopgave i marts og april

Fordi collage er så sjovt og fascinerende, skal vi, med naturens univers som tema, arbejde med collage og akryl i årets første forårsmåneder. For når man først kommer i gang og oplever, hvor mange muligheder arbejdet med collage føre med sig, er det næsten ikke til at få maleredskaberne lagt fra sig igen. Derfor vil vi både i marts og april måned arbejde med collage og akryl og gennemgå en lang række teorier og teknikker.

IMG_E6222

Slut dig til fællesskabet

169 KR

I mdr.

Standard

Med et Standard medlemskab får du bl.a:

 • Ingen bindinger
 • Straks adgang til de lukkede medlemssider.
 • Ny opgave hver måned med inspiration og trin for trin anvisninger til dit maleri. Månedsopgaverne er tilgængelig i 6 måneder.
 • Tips & ideer
 • Rabatordninger til udvalgte butikker.
 • Mulighed for at deltage i medlemstræf.
 • Adgang til en vældig aktiv facebook side, hvor medlemmer lægger billeder op og diskuterer deres udfordringer.

1.995 kr

Om året

Guld

Med et Guld medlemskab får du udover Standard fordelene bl.a:
 • Ingen bindinger
 • 12 måneders medlemskab til rabatpris.
 • Alle udkomne månedsopgaver for de seneste år er tilgængelige, så længe medlemsskabet er aktivt.
 • Adgang til specielle opgaver, f.eks. Sommerskolerne.
 • Gratis abonnement på E-bøger som udgives mens medlemsskabet er aktivt.
 • Rabatter på alle onlinekurser

Gratis!

 

Art Boost

Med Art Boost får du ny inspiration i din indbakke hver uge et helt år.

Velkommen til Art Academys kunst- og inspirations boost.

Her finder du ord, ideer, billeder, teknikker og inspiration, som måske kan påvirke dit arbejde med maleriet. Helt gratis!

Har du set vores gratis indhold?

Vi lægger løbende fristende gratis indhold op til dig her på siden, så du kan få en lille smagsprøve på, hvordan det er at være medlem af ArtAcademy.dk.

Smagsprøverne er dele af eller hele månedsopgaver, som vores medlemmer har fuld adgang til, men som du får mulighed for at tage et lille kig på.

Ved tilmelding på vores gratis ArtBoost, modtager du hver søndag et lille inspirerende boost til din kunst og dit maleri.

Kursist udtalelser

Kunstskole

Hvad er Art Academy Din online kunstskole

Den fysiske del af vores kursusprogram foregår på Kunstskolen Sønderbygaard, hvor vi hen over året afholder adskillige fysiske malekurser med forskellige temaer. Herfra drives også både din online kunstskole Art Academy, samt udsendes live online male- og tegnekurser. På kunstskolen ArtAcademy foregår undervisningen altid ved erfarne, veluddannede og dygtige billedkunstnere. Vi har påtaget os som den fornemste opgave at lære dig at male og tegne og samtidig give dig en alsidig viden om farvelære, materialer, teknikker, teori og inspiration. Om du er begynder eller øvet maler, vil der på Art Academy eller Kunstskolen Sønderbygaard, altid være et kursus eller en maleopgave til dig. Som medlem af Art Academy får du, hver måned en ny opgave med et nyt tema – der tegnes med alt fra blyant til kridt, males med akvarel og akryl på alt fra papir til store krukker. Christina Kjelsmark: ”Det er min opgave at lære dig at male…..”

Forside1
Forside1

Seneste nyt!

Forside1

Endelig forsvinder restriktionerne og jeg bliver helt glad…

Yes yes yes… Restriktionerne forsvinder… dvs. vi kan lave malekurser igen!

Se det for jer!  Lange lørdage fordybet i maleri, mens vi nørder med farver og motiver, med abstraktioner og landskaber. Hold da op, hvor bliver det dejligt. Jeg er begyndt at drømme.

Lige nu er Onlinemalekurset Din kunst i Fokus godt igang. Og jeg siger jer, de er dygtige, mine kursister. De sidder hjemme bag, hver sin skærm. En i England, flere på Færøerne, i Norge, Sverige og i Grækenland. På Sjælland, Møn og ganske mange andre steder. Herfra mødes vi, hver torsdag på nettet, og jeg underviser det bedste jeg har lært. I farvelære, komposition, lys og skygge osv. Og eleverne maler og maler, mens de sender videoer fra deres værksteder rundt om i verden. Det er fantastisk givende at opleve. 

Også de fysiske kurser på Kunstskolen Sønderbygaard er startet op. Først lidt svagt, da mange endnu var lidt coronaforskrækket, men nu er alle holdene fyldt op og vi bakser med akvarel, akryl og jonglerer mellem pasning af børnebørn og coronaisolation. På Sønderbygaard har eleverne den fordel, at de kan flekse mellem alle hold, så de kan tilpasse deres hobby til resten af livet. Det er et af de mange tilbud vi kan give, fordi vi er en privat kunstskole med få elever og intensiv undervisning, og det er der en del, som er taknemmelige for. 

Fede checks fosser ind- ej, det passer ikke, men lidt sælger de nye bøger faktisk, både Mal levende blomster og romanen Malekurset på slottet. Har du læst dem? Den lille malebog må du selvfølgelig have i dit eget værksted, da det jo er en håndbog, og der laves både online og fysiske kurser ud fra den bog i løbet af foråret. Du kan købe den på shoppen her på siden, men naturligvis også hos din boghandler. Romanen kan du snuppe på E- reolen eller efterspørge på din boghylde. Den er faktisk ret sjov, og handler om skøre kursister på malekurser. Hvor jeg har inspirationen fra?.. tja…

Min solo kunstudstilling på Midtjyllands kunstcenter er stadig i centrum. Kig derned eller se udstillingen her. 

Se mine værker her. 

Som kun en vestjyde kan sige det, så er det ik så ringe endda, det der kunst for tiden. Jeg glæder mig dog til foråret, til at min pokkers ryg bliver rask, til at lyset kommer, og så snart det sker, så lægger jeg endnu flere kurser på nettet, bare du lover at dukke op og male med mig! 

Nyd – eller rettere overlev – de sidste januar dage, snart kommer foråret. Dagens længde er allerede tiltaget over en time!!

Vi ses online og på kunstskolen Sønderbygaard. 

Følg med på ArtAcademy.dk og på Facebook.

Kærlig hilsen Christina