Intro til månedsopgaver

Lad dig inspirere af introer til vores månedsopgaver

Vi har samlet de seneste 12 introer så du har mulighed for at se netop hvad vi laver her på Art Academy. Introerne fortæller ofte om hvad der har lagt til baggrund for de billeder vi skal til at lave samt giver dig et indblik i hvordan man som kunstner hele tiden udforsker ens omgivelser for at finde inspiration. 

Januar og februar 2020

I januar og februar startede vi ud med en svær opgave, nemlig portrætter i trekvart profil. Opgaven hedder poetiske portrætter og vi skal arbejde med det bløde og poetiske look.

Oktober og November 2019

 I denne måned er vi en tidelig morgen taget en tur til fjorden. Her er der vindstille og vandet er spejl blankt så langt øjet rækker. Vi skal derfor arbejde med det flade landskab og illustrere den stilhed som man kunne fornemme denne tidelige morgen.

Vi skal arbejde med 3 forskellige materialer, akvarel, farveblyant og olie pastel samt lave skitser fra det stille landskab langs fjorden.

Maj, juni, juli og August 2019

I de næste måneder skal i med ArtAcademy, din kunstskole på nettet, til Sydafrika. Vi skal arbejde med forskellige temaer bl.a. zebra, giraffer, mennesker og landskaber.

Følg vores spændende ideer og bliv inspireret til at udvikle dine egne malerier.

November og December 2018 samt Januar og Februar 2019

I denne måned skal i med ArtAcademy til Canada!

Vi har filmet, fortolket, tegnet og malet en række motiver fra de Canadiske Rocky Mountains.
Så i november, december, januar og februar, har vi hver måned fundet et nyt motiv til jer.
Vi skal skitsere og male med akvarel og akryl på alt fra pap, lærreder og krukker. Du får flere timers film med inspiration, trin for trin gennengange og alt beskrevet i en e-bog

Oktober 2018

I oktober skal i med Art Academy til Bovbjerg fyr i Vestjylland. Her har vi lavet en smuk opgave inspireret af landskabet omkring.
Se filmen og bliv inspireret.

Juli, august og september 2018

I juli, august og september skal i med Art Academy ud at rejse. Vi skal indfange minder, dufte, stemninger og motiver og overføre dem til skitser, akvareller og akrylmalerier.