Nyhedsbrev logo

Ny på Art Academy

Ny på siden

Art Academy er lavet til dig, som interesserer dig for tegning og maleri, og gerne vi vide mere, Her kan du hente ny viden og inspiration til dit maleri, blive klogere på teori og måske bedre til at tegne. Det er en hjemmeside, som sætter det faglige håndværk og kunstneriske udtryk i fokus.

Du kan klikke rundt på siden og få ideer, nyheder, inspiration og basisøvelser, som du kan anvende til dine malerier. Her er info om materialer, små opgaver, e-bøger, kursusinspiration og masser af gratis sider, som du kan boltre dig i. Du kan bestille bøger i shoppen og tilmelde dig male- og tegnekurser under fanen kurser.

Inspiration

Under fanen inspiration er der et skatkammer af  information og gode ideer. Her kan du finde film, tekster og ideer til tegning og maleri. Du kan se interviews og afprøve nogle af de månedsopgaver, som vi hver måned leverer til vores medlemmer. Du kan her se filmklip om materialer og trin for trin øvelser.

Bliv medlem

Får du lyst til at få adgang personlige opgaver, ideer og kreativ inspiration, så kan du klikke på "Tilmeld dig her" og blive medlem af Art Academy. Art Academy medlemskabet giver adgang til et lukket forum, hvorigennem du får en masse medlemsfordele. Månedsopgaver, tips og ideer på din personlige medlemsside. Her er et fælles forum, en lukket Facebook side, medlemstræf og mulighed for sparring med Christina Kjelsmark, som kan hjæpe dig, hvor du sidder fast i maleriet.

Som medlem af Art Academy får du straks adgang til alle de lukkede medlemssider.
Her får du adgang til e-bøger, film, månedsopgaver lavet kun til medlemmer og en masse andet. Forskellige kunstnere der deler ud af deres viden og gode ideer i små film. Her er rabatordninger, inspirationsvideoer, gode ideer og ikke mindst en vældig aktiv facebookside, hvor medlemmer lægger billeder op og diskuterer deres udfordringer.

Christina Kjelsmark

Tankerne bag Art Academy

Bag den virtuelle kunstskole står jeg som primær idemaker sammen med mit team af undervisere på kunstskolen, kunstnere fra hele landet, en række kreative børn, unge og flere kunstelever. Jeg hedder Christina Kjelsmark. Jeg er uddannet kunsthistoriker, har været gymnasielærer, er udøvende kunstner og har skrevet en masse bøger om tegning og maleri. Jeg driver Kunstskolen Sønderbygaard, som ligger i Vestjylland. Her har jeg gennem mange år uddannet malere fra hele norden. Kunstskolen Sønderbygaard får hvert år besøg af mange hundrede mennesker, som ønsker at lære at male eller udvikle deres maleri. De vil gerne have ny inspiration til maleriet, de vil gerne turde mere, male vildere og blive bedre. Kursisterne vil gerne diskutere og dele deres interesse med hinanden. Jeg har kursister, som rejser meget langt for at besøge kunstskolen i kortere eller længere perioder. De vil meget gerne fastholde kontakten til os, og samtidig forsat udvikle deres eget maleri.

Derfra kom ideen til Art Academy. Via denne virtuelle maleskole, kan jeg forsat undervise mine elever, nu via nettet og på alle tider af døgnet. Du er ikke længere bundet til at møde på faste tidspunkter. Du kan male igennem om natten, fordybe dig i kunsten om formiddagen, eller lige når du har lyst. På den måde kan du og de andre kursister blive hængende på kunstskolen for evigt. Jeg håber selvfølgelig stadigt at se dig på de mange malekurser i på Kunstskolen Sønderbygaard, så jeg kan kikke på dine malerier, og vi kan have en dialog om din vej frem. På kunstskolen kan vi stadig dele en flaske vin til aften og du kan overnatte på vores B&B. Vi kan gå på skitsesafari og træne de forskellige øvelser. Men indimellem disse dejlige dage, kan vi nu via Art Academy, stadig holde fokus på dit maleri.

Har vore veje ikke krydset hinanden endnu, så kan du læse meget mere om mig på www.christinakjelsmark.dk

facebookFindOS2God fornøjelse med siden.

August og september på Art Academy
- Vi skal i de næste par måneder arbejde med det abstrakte maleri.

Vi har haft besøg af vores medlem Selma Larsen, der vil introducere os for emnet og hendes teknikker. Se mere her...

DSCF4007comp


Lad det blomstre - blomstermaleri fra drøm til virkelighed - er udkommet!

Bestil din bog her...

forside2


Efterårets spændende malekurser er klar!

- I år finder du blomster workshops og nye temaer på vores kursusliste. Se det store udvalg her...

Cron Job Starts