Nyhedsbrev logo

Christina Kjelsmark

 

CK

 

Hej! Jeg hedder Christina Kjelsmark og står, sammen med en masse skønne medarbejdere, bag Art Academy.

Jeg har i næsten 20 år drevet Kunstskolen Sønderbygaard ved Holstebro i Vestjylland, og har uddannet rigtig mange malere. Mange malere bor meget langt væk, og når de tager hjem fra kursus er de kede af at miste kontakten til skolen og læringsmiljøet. Derfor valgte vi at gå online med vores kunstskole på nettet. På den måde kan du og vores andre kursister følge med i hvad vi laver, blive motiveret og inspireret døgnet rundt. Og selvfølgelig vil vi også gerne se dig tilbage på Kunstskolen Sønderbygaard, når muligheden byder sig.

Kort om mig.

Jeg er uddannet på Århus Universitet i Kunsthistorie og samfundsfag. Jeg har adskillige kurser fra Århus Kunstakademi og har i 20 år været gymnasie- og VUC lærer i på HF Billedkunst. Højskoler, kunstskoler, aftenskoler og andre undervisningsinstitutioner har jeg bevæget mig rundt i lige så længe.

I dag driver jeg Kunstskolen Sønderbygaard, hvor vi afholder kurser i tegning og maleri 5 dage om ugen. Læs alt om Kunstskolen Sønderbygaard på www.gallerigaarden.dk

Jeg har skrevet over 10 forskellige bøger om kunst og specielt akrylmalingsteknikker. Du kan følge videoen nedenfor, hvor jeg gennemgår nogle af dem.
I mange år har jeg også levet af at male, og specielt mine malerier fra Færøerne er blevet populære rundt om i verden. Jeg har en række faste udstillingssteder i både Danmark og udlandet. Du kan se nogle af mine billeder på videoerne her, og ellers kan du tjekke mig på www.christinakjelsmark.dk

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig her på Art Academy.

Eksempler på mine malerier


Billeder fra min bog "Med vind i ansigtet"


Inspiration fra Færøerne


Et af mine billeder kommer til verden, kaldet "Dew"


Lidt snak om alle mine bøger

August og september på Art Academy
- Vi skal i de næste par måneder arbejde med det abstrakte maleri.

Vi har haft besøg af vores medlem Selma Larsen, der vil introducere os for emnet og hendes teknikker. Se mere her...

DSCF4007comp


Lad det blomstre - blomstermaleri fra drøm til virkelighed - er udkommet!

Bestil din bog her...

forside2


Efterårets spændende malekurser er klar!

- I år finder du blomster workshops og nye temaer på vores kursusliste. Se det store udvalg her...

Cron Job Starts